Facebook La Carte Internet

Twitter La Carte InternetNeem contact met ons op
Direct antwoord op uw vraag?

Direct antwoord op uw vraag?

Geen probleem, bel +32 (0)280 - 82 802

Drukkerij zakelijke kerstkaarten

Welkom bij de grootste online drukkerij van kerstkaarten
U bent hier aan het juiste adres voor een originele, stijlvolle, zakelijke of klassieke kerstkaart. Een kaart in uw smaak zit er zeker bij, want La Carte Internet beschikt over de grootste online collectie van Belgiƫ. Wat een gemak, in een tijd waarin je toch al zoveel te regelen hebt. Kies vanuit uw stoel thuis of op de zaak, op kleur, op thema of voor een bepaalde stijl die bij uw bedrijf past en wij zorgen voor professioneel uitgevoerd drukwerk. Natuurlijk staan er op onze site ook volop nieuwjaarskaarten.

Uw kerstkaarten worden gedrukt op de Kodak Nexpress Digitale Pers

Kies op tijd je drukkerij voor kerstkaarten

Als je wilt dat je kerstkaarten op tijd bij uw familie, vrienden, werknemer en relaties in de bus vallen, kunt u het beste op tijd de kerstkaarten laten drukken. Heeft u een keuze kunnen maken uit ons aanbod, dan weet u ook gelijk wat de kerstkaarten (uiteraard met enveloppen) gaan kosten. Bestellen van kerstkaarten is bij ons een eenvoudige zaak. Klik op de kaart van uw keus en vul de tekst in. Heeft u moeite met het schrijven van een leuke tekst? Laat u dan inspireren door de voorbeelden van kerstkaart teksten op onze site. Na ontvangst van de opdracht, gaan wij in onze drukkerij aan de slag en na 2 tot 3 werkdagen ontvangt u per e-mail een digitale leesproef. U kunt nu nog zonder verdere kosten zoveel aan de tekst veranderen als je wilt. Pas wanneer u helemaal tevreden bent, maakt u de opdracht definitief.

Drukken van kerstkaarten met snelle levering

Bij de e-mail die we u sturen, zit ook tegelijkertijd de factuur. Na uw goedkeuring en ontvangst van de betaling worden de kerstkaarten vervaardigd en naar het opgegeven adres verstuurd. Zijn er vragen omdat iets niet duidelijk is of omdat u wat hulp nodig hebt bij het samenstellen van de kaart, neem dan contact met ons op. Ons team staat voor u klaar!

Naar de Kerstkaarten

PARTICULIERE KLANT?

Alle kerstkaarten zijn (onbedrukt of bedrukt) te bestellen vanaf 25 stuks.

Bestel kerstkaarten en steun kinderen. Mooie kerstkaarten setjes voor particulieren.

Inloggen

E-mailadres
Wachtwoord
Onthoud mijn gegevens
 
Gegevens kwijt?   Inloggen

Sluiten

Account aanmaken (* = verplicht)

Bedrijf
Geslacht Mevr.   Dhr.
Naam *
Postcode *
Huisnummer *
Huisnummer toevoeging
Land *
Straat *
Plaats *
Telefoonnummer *
E-mailadres *
Wachtwoord *
Herhaal wachtwoord *
Nieuwsbrief Ja  Nee
 
Opslaan

Gegevens kwijt?

Als je je wachtwoord bent vergeten, vul dan hieronder je e-mailadres in. Wij sturen dan binnen enkele minuten een e-mail om je wachtwoord te resetten.

E-mailadres:
 
Verzenden