Veelgestelde vragen

Hoe kan ik bestellen?

Kaarten bewerken en bestellen gaat zeer eenvoudig op uw pc met de handige online tool.

Ontvang ik vooraf een proefdruk?

Wilt u uw kaart toch eerst even in het echt zien? Bestel dan eerst een proefdruk. Een proefdruk kost € 1,00. Een envelop en de verzending zijn in de prijs inbegrepen.

Wat gebeurt er nadat ik een bestelling heb geplaatst?

Nadat u uw bestelling heeft geplaatst, ontvangt u per e-mail een bevestiging hiervan. We gaan aan de slag met het verwerken van uw bestelling en het produceren van uw kaarten. Binnen 2 werkdagen sturen we u uw kaarten toe.

Wat gebeurt er als ik een fout maak bij mijn bestelling?

We adviseren u om uw volledige bestelling zorgvuldig te controleren. Mocht er toch iets mis zijn gegaan, neem dan zo spoedig mogelijk contact met ons op. Indien u zelf eerst een proefdruk heeft besteld, ontvangt u deze per post. Wanneer u een foutje ontdekt op deze proefdruk, kunt u dit eenvoudig aanpassen via uw account voordat u overgaat tot uw definitieve bestelling. Mocht bij ontvangst van de reeds gedrukte kerstkaarten pas blijken dat er toch nog onverhoopt een fout in is geslopen, neemt u dan alsnog zo spoedig mogelijk contact met ons op. We bekijken dan graag samen met u of we u tijdig aan nieuwe kaarten kunnen helpen.

Kan ik mijn eigen logo, naam, huisstijl, foto, tekst of handtekening mee laten drukken?

Dat kan! In onze handige online tool kunt u uw eigen naam, kersttekst, foto, handtekening en/of bedrijfslogo zelf aan de kaart toevoegen, met de tekst- en achtergrondkleuren die u wenst. U kunt ook gebruik maken van de voorbeeldtekst die wij u geven en een lettertype naar uw smaak selecteren. U kunt de verschillende elementen naar boven, beneden of opzij verplaatsen.

Kan ik ook kaarten zonder tekst bestellen?

Ja, dit is mogelijk. U kunt de voorbeeldtekst op de binnenkant van de kaart met één klik verwijderen in de online tool. Zo kunt u bijvoorbeeld een handgeschreven kerstwens op uw kaarten schrijven indien u dit wenst.

Uit welke papiersoorten kan ik kiezen?

Wij drukken alle kerstkaarten op Multicard papier (FSC keurmerk). Dit karton is uitermate geschikt voor wenskaarten, mede doordat er op de binnenzijde nog geschreven kan worden.

Waar kan ik met andere vragen terecht?

Staat uw vraag er niet tussen? Neem contact met ons op via telefoonnummer 050 - 710720 of info@kerstkaarten.be. Onze klantenservice helpt u graag.