Zakelijke kerstkaarten

Voor zakelijke kerstkaarten of zakelijke nieuwjaarswensen bent u ook dit jaar bij Kerstkaarten.be weer aan het juiste adres.

Om het voor bedrijven gemakkelijk te maken kunt u ons zakelijke kerstkaarten per branche bekijken. U vind zo snel een mooie kerstkaart die volledig aansluit op de branche waarin u werkzaam bent en de diensten die u aanbiedt. Kies uw kerstkaart eenvoudig online, plaats uw kerstwens en eventueel uw logo en wij zorgen ervoor dat we de bedrukte kerstkaarten snel naar u verzenden. Het bestellen van kerstkaarten om uw zakenpartners, klanten en personeel een mooie kerstwens toe te sturen is zo ook dit jaar weer een fluitje van een cent.

Zakelijke klanten die u voor gingen

Al sinds 1996 is Kerstkaarten.be een betrouwbare partner voor bedrijven. Multinationals, banken, onderwijs en overheidsinstellingen en vele KMOs, van transportbedrijven tot makelaars gingen u voor.

Zakelijke kerstwensen voor op uw kerstkaart

Geen inspiratie om mooie kerstwensen te verzinnen? Om uw kerstwensen naar uw personeel en zakenrelaties over te brengen kunt u natuurlijk kiezen voor een kerstkaart met een kerstwens die al standaard op de voorkant van de kaart staat gedrukt. Een kerstkaart met een persoonlijke kerst en nieuwjaarswens zal door uw medewerkers, klanten en zakenpartners echter meer worden geapprecieerd. Een bedanking voor de inspanning die uw personeel het afgelopen jaar heeft verricht, een dankwoord voor de prettige samenwerking met uw zakenpartners of voor het in uw bedrijf gestelde vertrouwen door uw vaste klanten. Kerstkaarten met persoonlijke kerstwensen geven u de gelegenheid als bedrijf het belang van samenhorigheid, behulpzaamheid, rechtvaardigheid, .. als waarden en normen te onderschrijven.

Kerstwensen voor buitenlandse zakenrelaties

Stuurt u uw zakelijke kerstkaarten ook naar zakenpartners en klanten in het buitenland dan kunt u overwegen om de kerst- en nieuwjaarswens in de taal van uw klant of zakenrelatie op de binnenkant van de kaart te laten drukken.

Het is een leuke manier om uw zakelijke relaties te bedanken voor het vertrouwen dat zij in uw bedrijf hebben.