Betaling & bezorging

Betalen

De kaarten worden aan onze zakelijke klanten met factuur afgeleverd. U kunt tijdens het bestelproces on-line betalen of na ontvangst van de factuur overschrijven. Levering aan particulieren geschiedt nadat er online is betaald.

Bezorgen

De kaarten worden verstuurd met DHL. Levertijd 5 werkdagen na aanbieding bij DHL. Van alle zendingen hebben wij een track & trace. Mochten er problemen zijn met een zending, dan kunnen wij dit traceren bij DHL. Bij levering onder € 225,- excl. 21% BTW wordt €5,50 verzendkosten in rekening gebracht. Alle kaarten worden plano, met een rilrand geleverd, inclusief enveloppen. Kaarten met een inlegvel worden los van elkaar geleverd. U dient dus nog zelf het inlegvel in de kaart te steken.

Uitverkochte kaarten

Alle kaarten zijn leverbaar zolang de voorraad strekt. Definitief uitverkochte kaarten worden van de site verwijderd. Mocht u toch een kaart hebben besteld die onverhoopt is uitverkocht dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Levertijd Kerstkaarten met een tekstindruk 5 werkdagen na plaatsen van de bestelling. Kerstkaarten zonder indruktekst (blanco) hebben een levertijd van maximaal 48 uur.