Kerstkaarten, niet weg te denken als traditie

Al meer dan 20 jaar bieden wij onze klanten de mooiste zakelijke kerst- en nieuwjaars-kaarten aan. Dit doen wij met onze eigen collectie kaart ontwerpen in combinatie met de collectie kerstkaarten van Belarto. Zo kunnen wij u een zeer grote collectie kerstkaarten aanbieden, zodat u kunt kiezen voor een ontwerp dat perfect bij uw bedrijfsuitstraling past.

À la carte

Zakelijke kerst- en nieuwjaarskaarten versturen betekent uw contacten ook tijdens deze periode van het jaar persoonlijk en met stijl aan te spreken. U selecteert uw kaart naar smaak en bepaalt zelf welke slogan, tekst en logo u in de kaart wilt hebben. Wij bieden voor elk type bedrijf en voor iedere soort boodschap de juiste kaarten. Van hedendaagse designs met zakelijke boodschappen tot de klassieke kerstkaart.

Kwaliteit met passie

Wij van Kerstkaarten.be (Belarto België) zijn al jaren de vaste partner van verschillende kleine en grote bedrijven die indruk willen maken met kerstkaarten in de beste materialen en bewerkingen. Elke kaart is met passie ontworpen en gedrukt op de meest kwaliteitsvolle manier. Onze kaarten worden bovendien standaard geleverd met bijpassende enveloppen.

Maak ook dit jaar indruk met de juiste kerst- en eindejaarskaart en deel met uw contacten welk goed doel u een warm hart toedraagt!

Voor vragen, specifieke wensen of het aanvragen van voorbeeldkaarten kunt u steeds terecht bij onze klantenservice op werkdagen van 8:30 tot 17:00 via
050 / 710 720 of via info@kerstkaarten.be